ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η VTB League αποφάσισε οριστικό λουκέτο για φέτος

Κορονοϊός: Η VTB League αποφάσισε οριστικό λουκέτο για φέτος

Μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαρτίου, οι ομάδες της VTB League αποφάσισαν να διακοπεί οριστικά η φετινή σεζόν.

Η VTB League προστέθηκε στη λίστα των πρωταθλημάτων που αποφάσισαν να βάλουν οριστικά λουκέτο για τη φετινή σεζόν, μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Μαρτίου μεταξύ των ομάδων που την απαρτίζουν.

Αρχικά, οι ομάδες είχαν αποφασίσει να υπάρξει προσωρινή διακοπή μέχρι τις 10 Απριλίου λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και του θετικού δείγματος που βρέθηκε σε μέλος της Κάλεβ. Λίγες μέρες αργότερα, η ομάδα της Εσθονίας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη φετινή διοργάνωση, προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία των μελών της.

Η VTB League δεν άργησε να πάρει πιο δραστικά μέτρα, αποφασίζοντας πως ολοκληρώνει οριστικά τις δράσεις της. Μία είδηση την οποία επιβεβαίωσε κι ο πρόεδρος της Άβτοντορ, μιλώντας στα ΜΜΕ. Από την άλλη όμως, αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη μεταξύ των ομάδων είναι πώς θα βγουν τα εισιτήρια για τις ευρωπαϊκες διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, είχε δηλώσει πως ένα σενάριο είναι να δοθούν με βάση την περσινή τελική κατάταξη, σε περίπτωση που φέτος δεν ολοκληρωθεί η σεζόν -όπως κι έγινε.

Αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της VTB League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ