ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η UEFA θα ζητήσει 300 εκατ. ευρώ για την αναβολή του Euro

A scoreboard shows the final draw, except the play-off winners, for the UEFA Euro 2020 soccer tournament finals in Bucharest, Romania, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Andreea Alexandru)
A scoreboard shows the final draw, except the play-off winners, for the UEFA Euro 2020 soccer tournament finals in Bucharest, Romania, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Andreea Alexandru) AP

Η UEFA θα ζητήσει 300 εκατ. ευρώ από τις λίγκες και τις ομάδες για την αναβολή του Euro 2020 και τη διεξαγωγή του ένα χρόνο αργότερα. Ποιά είναι η προτεραιότητα των συλλόγων και των αρχών του ποδοσφαίρου κάθε χώρας.

Την Τρίτη (17/3) είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη μεταξύ της UEFA και των 55 επί μέρους ομοσπονδιών. Σε αυτή θα κριθεί η τύχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020, αλλά και το format με το οποίο θα συνεχιστούν το Champions League και το Europa League, όπου εξετάζεται η λύση του Final 4 σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, η UEFA αναμένεται να ζητήσει 300 εκατ. ευρώ από τις λίγκες και τις ομάδες για την αναβολή του Euro 2020 και τη διεξαγωγή του ένα χρόνο αργότερα (Ιούνιος 2021), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άγγλου δημοσιογράφου Ντέιβιντ Όρνσταϊν του TheAthletic.

Προτεραιότητα των συλλόγων και των αρχών του ποδοσφαίρου κάθε χώρας, βέβαια, είναι να ολοκληρώσουν τη σεζόν με κάποιο τρόπο, που έχει διακοπεί στα περισσότερα πρωταθλήματα λόγω κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ