Κορονοϊός: Η θρυλική Χάλα Πιονίρ μετατρέπεται σε νοσοκομείο

Νοσοκομείο στη Χάλα Πιονίρ δημιούργησε η σερβική κυβέρνηση, ώστε να είναι έτοιμη σε περίπτωση που το σύστημα υγείας της χώρας χρειαστεί έξτρα κρεβάτια για ασθενείς με κορονοϊό.

Έτοιμοι για παν ενδεχόμενο είναι οι Σέρβοι, την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού. Η κυβέρνηση της Σερβίας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο νοσοκομείο, εντός της θρυλικής Χάλα Πιονίρ, του πιο διάσημου γηπέδου του Βελιγραδίου που θα μπορεί πλέον να υποδεχθεί ασθενείς σε περίπτωση που η κατάσταση γίνει πιο δύσκολη τις επόμενες μέρες.

Οι Σέρβοι γέμισαν το γήπεδο με δεκάδες κρεβάτια και πλέον ελπίζουν πως με τα μέτρα που έχουν ήδη πάρει η εξάπλωση του ιού δεν θα είναι τόσο ραγδαία, ώστε το σύστημα υγείας της χώρας να αντέξει και να μην ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων χωρών στις οποίες κατέρρευσε.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.