Κορονοϊός: Η θεωρία συνωμοσίας του Κhan με το 5G

Ο Βρετανός πυγμάχος, Amir Khan, δεν πιστεύει στην επιστημονική εξήγηση για την προέλευση του κορονοϊού και συνδέει την εμφάνισή του με την επέκταση του δικτύου 5G.

O κορονοϊός έχει στερήσει τη ζωή σε πάνω από 74.000 ανθρώπους παγκοσμίως, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε πάνω από 1.347.000.

Ο Βρετανός πυγμάχος, Amir Khan, ωστόσο δεν πιστεύει στην επιστημονική προέλευση του κορονοϊού και σε μια θεωρία συνωμοσίας συνδέει την εμφάνισή του με την επέκταση του δικτύου 5G.

"Δεν νομίζω ότι ο ιός προέρχεται από την Κίνα. Λένε ότι έχει τις ρίζες στη σούπα μίας νυχτερίδας, αλήθεια πιστεύετε σε αυτές τις βλακείες; Πιστεύετε ότι δεν έχει κάνει με το δίκτυο 5G;

Ο κορονοϊός είναι ανακάλυψη του ανθρώπου. Δοκιμάζουν το 5G για ν' απαλλαγούν από εμάς. Ποιος είναι πίσω από όλο αυτό;

Το 2003 ήταν ο SARS και συνέπεσε με την επέκταση σε 3G, το 2009 εμφανίστηκε η γρίπη των χοίρων και συνέπεσε με την επέκταση του 4G. Τώρα το 2020 δοκιμάζουν το 5G και έχουμε τον κορονοϊό", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

    Τζόρνταν ή μήπως όχι;

    Ιτούδης, Σφαιρόπουλος, Μπαρτζώκας, Αταμάν, Λάσο, Πασκουάλ, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Σκόλα και Μακ Κίσικ ψηφίζουν τον καλύτερο όλων των εποχών.

    HIGHLIGHTS