ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η σύζυγος του Καγεχόν ξεσπάει για όσους σπάνε την καραντίνα

Κορονοϊός: Η σύζυγος του Καγεχόν ξεσπάει για όσους σπάνε την καραντίνα

Η σύντροφος του Χοσέ Μαρία Καγεχόν δεν μπορεί να διανοηθεί το γεγονός πως κάποιοι κάτοικοι της Νάπολί παραβιάζουν την καραντίνα ελέω του κορονοϊού και... απασφάλισε! Διαβάστε το story.

Ο φονικός κορονοϊός εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη και η Ιταλία είναι ήδη βαριά πληγωμένη, με πάνω από 2.000 άτομα να χάνουν τη ζωή τους από την πανδημία και τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται δραματικά, μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα.

Η κατάσταση αυτή έχει βάλει όλη την γειτονική χώρα σε καραντίνα και έχει παγώσει κάθε αθλητική δραστηριότητα, ωστόσο δεν συμμορφώνονται όλοι με τις υποδείξεις των αρχών και το γεγονός αυτό θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα της συζύγου του Χοσέ Μαρία Καγεχόν, με την Μάρτα Πονσάτι Ρομέρο να προχωράει σε μία άκρως επιθετική ανάρτηση μέσω Instastory για να στηλιτεύσει τους ασυνείδητους συμπολίτες της και να ευαισθητοποιήσει τους ακόλουθούς της στα social media.

"Βρίσκω σκανδαλώδες και εξοργιστικό η οικογένειά μου να μένει σπίτι εδώ και μία εβδομάδα, οι κόρες μου ανυπομονούν να μπορέσουν να πάρουν ήλιο και να τρέξουν στο πάρκο.

Εγώ βγαίνω μόνο για μισή ώρα από το σπίτι για να κάνω τα ψώνια, αλλά βλέπω ένα σωρό ηλικιωμένες που κάνουν βόλτες σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Εμείς μένουμε μέσα για εσάς και εσάς δεν σας καίγεται καρφί;", έγραψε χαρακτηριστικά η σύντροφος του επιθετικού της Νάπολι.

Κορονοϊός: Η σύζυγος του Καγεχόν ξεσπάει για όσους σπάνε την καραντίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ