ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η σύντροφος του Ρονάλντο βοηθάει την Ισπανία μέσω φανέλας του CR7

Juventus soccer player Cristiano Ronaldo poses with his partner, model Georgina Rodriguez after receiving the Lifetime Achievement award given by the Spanish sports paper 'Marca', in Madrid, Spain, Monday, July 29, 2019. (AP Photo/Paul White)
Juventus soccer player Cristiano Ronaldo poses with his partner, model Georgina Rodriguez after receiving the Lifetime Achievement award given by the Spanish sports paper 'Marca', in Madrid, Spain, Monday, July 29, 2019. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ κατεβαίνει και αυτό στο γήπεδο για να βοηθήσει την Ισπανία στη μάχη κατά του κορονοϊού έχοντας για σύμμαχο -ποιον άλλον;- τον Κριστιάνο Ροναλντο.

Η ανθρωπότητα, που μετράει μέχρι στιγμής πάνω από 276.000 θύματα από τον θανατηφόρο κορονοϊό, δίνει μάχη για να διώξει τον εφιάλτη της πανδημίας και η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ θέλει να είναι μπροστάρης σε αυτό τον αγώνα.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα αρχίσει μία φιλανθρωπική δημοπρασία όπου θα βγει στο σφυρί, εκτός από ρούχα και άλλα προϊόντα, και μία φανέλα της Γιουβέντους υπογεγραμμένη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φυσικά, στόχος αυτής της ενέργειας είναι να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το ιατρικό προσωπικό της Ισπανίας που δίνει καθημερινό αγώνα, μέσα σε αντιξοότητες για την αναχαίτιση του κορονοϊού.

"Τώρα περνάμε μία φρικτή περίοδο, στην οποία τα νοσοκομεία, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί, όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ασθενείς του κορονοϊού έχουν ανάγκη από τη βοήθειά μας.

Η Ισπανία υποφέρει πάρα πολύ εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 και για αυτό θέλω να δώσω μία χείρα βοηθείας. Έχω οργανώσει να θέσω προς πώληση μέσω του app @LESS_APP 4 ρούχα πολύ αγαπημένα και ένα αντικείμενο μοναδικό και πολύ ξεχωριστό...

Μία φανέλα της Γιουβέντους με την υπογραφή του CR7! Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις πωλήσεις θα δωρηθεί στα ισπανικά νοσοκομεία για την καταπολέμηση της COVID-19.

Χίλια ευχαριστώ που είστε μέρος ενός τόσο σημαντικού για μένα σχεδίου", έγραψε η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία φωτογραφία όπου ποζάρει φορώντας φανέλα της Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ