ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Ρεάλ πήρε την κούπα στη La Liga στο FIFA και δωρίζει 140.000 ευρώ

Real Madrid's Marco Asensio controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 16, 2019. (AP Photo/Paul White)
Asensio, Real, AP Images AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης... καθοδηγούμενη από τον Μάρκο Ασένσιο κατέκτησε το τουρνουά του FIFA 20 στη La Liga και θα δωρίσει τα 140.000 ευρώ από τα έσοδα στη μάχη για τον κορονοϊό. (VIDEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μάρκο Ασένσιο στο… τιμόνι της πήρε το τουρνουά της La Liga στο FIFA20 που διεξήχθη από τον επίσημο σχολιαστή, Ιμπάι Γιάνος, και προωθήθηκε από την ίδια την ισπανική ομοσπονδία.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 18 από τις 20 ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος καθώς Μπαρτσελόνα και Μαγιόρκα δεν μπορούσαν να συμμετέχουν αφού έχουν χορηγό την Konami και το Pro Evolutio Soccer που είναι ανταγωνιστές του FIFA.

Στον τελικό έφτασε η Ρεάλ με τον Ασένσιο στο… χειριστήριο της και η Λεγανές με τον ΑΪτόρ Ρουιμπάλ στο… τιμόνι της και η «Βασίλισσα» επικράτησε με 4-2 σε έναν τελικό που είδαν περισσότεροι από 170.000 άνθρωποι. Το τουρνουά μεταδόθηκε από την ισπανική τηλεόραση και συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 140.000 ευρώ τα οποία πήγαν στη Ρεάλ η οποία θα τα διαθέσει για τη μάχη κατά του κορονοιού.

Τόσο η “Marca” όσο και η “As” έδειξαν σε livestream το σχετικό event και φιλοξένησαν σχετικές αναφορές για το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ