Κορονοϊός: Η πρόεδρος της Χαρτς απειλεί με στάση πληρωμών εάν δεν γίνει αποδεκτή μείωση 50%

Η πρόεδρος της Χαρτς, Αν Μπατζ, ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι εάν δεν αποδεχθούν τη μείωση 50% στους μισθούς τους, τότε δεν θα τους καταβάλει από 31 Μαρτίου.

Οι ομάδες μία μετά την άλλη ανακοινώνουν ή προαναγγέλλουν περικοπές μισθών σε παίκτες, προπονητές και υπαλληλικό προσωπικό προκειμένου να περιορίσουν τις οικονομικές απώλειες από την αναστολή της δράσης λόγω κορονοϊού.

Στην Ισπανία την αρχή έκανε η Μπαρτσελόνα, ακολούθησε η έτερη ομάδα της Βαρκελώνης, Εσπανιόλ, ενώ σήμερα προστέθηκε και η Ατλέτικο στις ομάδες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ERTE, προχωρώντας σε περικοπές μισθών.

Η πρόεδρος της Χαρτς, Αν Μπατζ, ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι εάν δεν αποδεχθούν τη μείωση 50% στους μισθούς τους, τότε δεν θα τους καταβάλει από 31 Μαρτίου.

Ο επιθετικός της ομάδας, Στίβεν Νέισμιθ, δέχθηκε την μείωση κατά το ήμισυ στις απολαβές του, ενώ ο προπονητής, Ντάνιελ Στέντελ, συμφώνησε να μη λαμβάνει μισθό όσο διαρκεί η περιπέτεια αυτή με τον κορονοϊό.

Όπως τόνισε η Μπατζ υπάρχουν και παίκτες που δεν έχουν απαντήσει ακόμη στην πρότασή του, εξετάζοντας ακόμη τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της σκωτσέζικης ομάδας μια ενδεχόμενη εξάμηνη αναγκαστική αποχή απειλεί ευθέως την ύπαρξη του κλαμπ.

Photo credits: Jane Barlow/PA via AP

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS