ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Παρί υπέβαλε σε εξετάσεις τον Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε πόνους στο λαιμό και οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν τον υπέβαλαν σε ιατρικά τεστ για να διαπιστώσουν αν είναι θετικός στον κορονοϊό.

Συναγερμός στην Παρί Σεν Ζερμέν λόγω κορονοϊού και Εμπαπέ! Όπως έγινε γνωστό από τα γαλλικά ΜΜΕ, ο 19χρονος Γάλλος φορ ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από γρίπη και οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν έσπευσαν να τον υποβάλλουν σε ιατρικές εξετάσεις για να δουν αν είναι φορέας του κορονοϊού, με τα αποτελεσμάτα να αναμένεται να γνωστοποιηθούν μέσα στις προσεχείς ώρες.

Αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, όλα δείχνουν πως ο Εμπαπέ θα τεθεί στη διάθεση του Τόμας Τούχελ για την κρίσιμη ρεβάνς της Τετάρτης (11/3) κόντρα στην Ντόρτμουντ, με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 στην Βεστφαλία, αγωνιζόμενη στο κεκλεισμένων των θυρών Παρκ Ντε Πρενς, για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Καλύτερα να αναβληθούν τα ματς, παρά κεκλεισμένων των θυρών"
Κλοπ σε δημοσιογράφο: "Αφού σε ανησυχεί ο κορονοϊός, γιατί δεν έμεινες στη Μαδρίτη;"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ