ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η παραβίαση της καραντίνας μπορεί να στοιχίσει 19,5 εκατ. € στον Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Σερβία, η Αλ Ιτιχάντ θέλει να εκμεταλλευτεί την παραβίαση της καραντίνας και να λύσει το συμβόλαιο του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με τη δική του υπαιτιότητα, το οποίο σημαίνει πως ο 29χρονος φορ θα χάσει κοντά στα 19.500.000 ευρώ.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψη του στο Βελιγράδι αλλά θα πρέπει να μείνει τους επόμενους τρεις μήνες σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Σύμφωνα με όσα γράφονται στη Σερβία ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πιθανότατα θα πληρώσει πολύ ακριβά την περιπέτειά του.

Και αυτό διότι εκτιμούν ότι η Αλ Ιτιχάντ, που πλήρωσε στον ΠΑΟΚ 10 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, θα εκμεταλλευτεί τη συγκυρία για να λύσει το συμβόλαιο του με δική του υπαιτιότητα. Γεγονός που όπως γράφουν οι Σέρβοι θα στοιχίσει στον Πρίγιοβιτς ένα ποσό κοντά στα 19.500.000 ευρώ, τα χρήματα που προβλεπόταν να εισπράξει για το υπόλοιπο συμβόλαιο του.

Το ποσό αυτό προκύπτει από τα τρία χρόνια που απέμεναν μέχρι τη λήξη του, αλλά και το μισό της φετινής σεζόν. Ο Πρίγιοβιτς χαρακτηρίζεται ως ο πιο πλούσιος Σέρβος ποδοσφαιριστής και όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του πλέον είναι κοντά στο να χάσει το "συμβόλαιο της ζωής του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Ο Πρίγιοβιτς τιμωρήθηκε με τρεις μήνες κατ' οίκον περιορισμό
Κορονοϊός: Ο διοικητής αστυνομίας της Σερβίας εξήγησε γιατί συνελήφθη ο Πρίγιοβιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ