ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊος: Η Νάπολι δεν αφήνει τους παίκτες της να γυρίσουν στις πατρίδες τους

Napoli's Konstantinos Manolas, center, and his teammates celebrate the victory over Lazio during their Italian Cup Serie A quarterfinal soccer match at San Paolo stadium in Napoli, Italy, Tuesday, Jan. 21, 2020. (LaPresse via AP)
Napoli's Konstantinos Manolas, center, and his teammates celebrate the victory over Lazio during their Italian Cup Serie A quarterfinal soccer match at San Paolo stadium in Napoli, Italy, Tuesday, Jan. 21, 2020. (LaPresse via AP) LAPRESSE VIA AP

Σε αντίθεση με τις Γιουβέντους και Ίντερ που έδωσαν τις σχετικές άδειες, η Νάπολι δεν επιτρέπει σε παίκτες της να φύγουν από την πόλη εν μέσω κορονοϊού.

Ουδείς ποδοσφαιριστής της Νάπολι μπορεί, προς το παρόν, να αφήσει την πόλη της Νάπολης και να επιστρέψει στην περιοχή καταγωγής του.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη με την Γιουβέντους και την Ίντερ που έδωσαν άδεια στους παίκτες τους να φύγουν από το Τορίνο και το Μιλάνο αν το επιθυμούσαν, αυτό δεν ισχύει για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο καθώς με απόφαση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις όλοι οι ξένοι παίκτες είναι αναγκασμένοι να παραμένουν στην πόλη του ιταλικού Νότου.

Όλα αυτά εν αναμονή της απόφασης που θα ληφθεί για το πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες στα γήπεδα για τις προπονήσεις εν μέσω του κορονοϊού που σαρώνει τη γειτονική χώρα και σκορπίσει το θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα Sport Mediaset "η διοίκηση της Νάπολι αποφάσισε να μην "ελευθερώσει" κανέναν.

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis stands on the pitch during a training session, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 23, 2018. PSG will play against Napoli in a Champions League group C Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thibault Camus)
Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis stands on the pitch during a training session, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 23, 2018. PSG will play against Napoli in a Champions League group C Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Και αυτό γιατί σε περίτπωση που κάποιος έφευγε, αυτό θα υποχρέωνε τον παίκτη που θα γύριζε σπίτι του να μπει σε καραντίνα 14 ημερών ενώ άλλες τόσες ημέρες θα χρειαζόταν να τεθεί σε κατ'οίκον περιορισμό όταν θα επέστρεφε στην Ιταλία".

Υπενθυμίζεται πως σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειονότητα των ομάδων της Serie A που είχαν προαναγγείλει αναβολή των προπονήσεων επ'απόριστον, η Νάπολι είχε αρχικά κάνει γνωστό πως στις 23 Μαρτίου οι παίκτες της θα επέστρεφαν στη δράση.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη για τον Κώστα Μανωλά και τους συμπαίκτες του, με τους παρτενοπέι να κάνουν γνωστό αρχικά πως η επιστροφή στις προπονήσεις θα γινόταν στις 25 Μαρτίου, για να κάνει τελικά υπαναχώρηση (όπως και η Λάτσιο) και να ανακοινώσει πως οι ποδοσφαιριστές δεν θα γυρίσουν στις προπονήσεις μέχρι νεοτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ