ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Μπάγερν έριξε στο τραπέζι την ιδέα για δωρεά 20 εκατ. ευρώ

Cologne's scorer Jhon Cordoba, second left, and his teammates celebrate the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and 1.FC Cologne in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 22, 2020. (AP Photo/Michael Sohn)
Cologne's scorer Jhon Cordoba, second left, and his teammates celebrate the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and 1.FC Cologne in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 22, 2020. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Οι άνθρωποι της Μπαγερν και ο Ρουμενίγκε ήταν αυτοί που έκαναν την πρόταση για τη δωρεά των ισχυρά οικονομικών συλλόγων της Bundesliga στις ασθενέστερες ομάδες της χώρας.

Μεγάλη ομάδα δεν σε κάνουν οι τίτλοι σου, οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που έχεις αλλά και η διάρκεια που έχεις σαν ομάδα και οι κινήσεις στου στην πορεία της ιστορίας σου.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένας τεράστιος σύλλογος και το απέδειξε για μια ακόμη φορά αν λάβουμε υπόψιν μας και τα όσα ισχυρίστηκε ο ισχυρός άνδρας της Ντόρτμουντ, Χανς Χοακίμ Σβάτζερ, σχετικά με τη δωρεά των 20 εκατομμυρίων ευρώ από Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Λειψία και Λεβερκούζεν στις ασθενέστερες ομάδες της Bundesliga λόγω του κορονοϊόυ.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Bild" υποστήριξε πως η βασική ιδέα για τη δωρέα των 20 εκατομμυρίων ευρώ έπεσε στο τραπέζι από τους ανθρώπους της Μπάγερν και δη από τον Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Μια πρόταση που έγινε μετά από συζητήσεις απόδεκτη και από τους ανθρώπους των άλλων τριών ομάδων και εν συνεχεία ανακοινώθηκε και επίσημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Bundesliga: Η ομοσπονδία προτείνει αναβολή έως 30/4 και να τελειώσει μέχρι 30/6
Κορονοϊός: Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ συγκέντρωσαν 74.000 ευρώ για να στηρίξουν τα μαγαζιά της πόλης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ