ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Mercedes φτιάχνει αναπνευστήρες και μοιράζει δωρεάν το σχέδιο παραγωγής

Κορονοϊός: Η Mercedes φτιάχνει αναπνευστήρες και μοιράζει δωρεάν το σχέδιο παραγωγής

Μέσα σε 100 ώρες η Mercedes δημιούργησε το πρωτότυπο και πλέον παράγει 1000 αναπνευστήρες ημερησίως από τα μηχανήματα που έφτιαχναν τα ανταλλακτικά για τους κινητήρες των μονοθεσίων της.

Όχι μόνο κράτησε ανοιχτό το εργοστάσιό της, όχι μόνο κατάφερε μέσα σε 100 ώρες να δημιουργήσει το πρωτότυπο, αλλά η Mercedes φτιάχνει πλέον χιλιάδες αναπνευστήρες για το εθνικό σύστημα υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και μάλιστα προσφέρει δωρεάν το σχέδιο της δημιουργίας και της παραγωγής τους ώστε όποιος θέλει να μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Οι πρωταθλητές της Φόρμουλα 1 διέκοψαν την παραγωγή εξαρτημάτων για τους κινητήρες των μονοθεσίων που χρησιμοποιούν ο Λούις Χάμιλτον κι ο Βάλτερι Μπότας, ξεκίνησαν να παράγουν αναμνευστήρες. Για την ακρίβεια, με την παραγγελία της αγγλικής κυβέρνησης να φτάνει τις 10.000 μονάδες, 40 μηχανήματα έχουν ήδη τη δυνατότητα να παράγουν 1.000 αναπνευστήρες ημερησίως ενώ αρκετοί έχουν ήδη παραδοθεί σε νοσοκομεία του Λονδίνου, σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό .

Αναλυτικές λεπτομέρειες, αλλά και τον οδηγό παραγωγής των συγκεκριμένων αναπνευστήρων, μπορεί να βρει κανείς σε αυτό το κείμενο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ