ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: "Η κατάσταση είναι πιο ελεγχόμενη στην Ελλάδα"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων της πατρίδας του, χαρακτήρισε την κατάσταση με τον κορονοϊό πιο ελεγχόμενη στην Ελλάδα και τόνισε τη σημασία της καραντίνας.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει 4.932 νεκρούς στην Ισπανία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 64.059 συνολικά σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων της πατρίδας του, χαρακτήρισε την κατάσταση πιο ελεγχόμενη στην Ελλάδα και τόνισε τη σημασία της καραντίνας.

"Στην Ελλάδα βρισκόμαστε σε καραντίνα και υπάρχει μια εφαρμογή στο κινητό στην οποία πληκτρολογείς έναν αριθμό κι εξηγείς για ποιον λόγο θέλεις να μείνεις. Η κατάσταση είναι πιο ελεγχόμενη σε σχέση με την Ισπανία.

Ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί και να ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο με ή χωρίς κόσμο. Σε κάθε περίπτωση είναι πιο ελαφρύ σε σχέση με την Ισπανία.

Είναι λογικό που δεν μας αφήνουν να φύγουμε από την Ελλάδα. Εάν φύγεις, δεν μπορείς να επιστρέψεις. Καταλαβαίνω την απόφαση των ομάδων", υποστήριξε ο Χουλιάν Κουέστα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ