ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Γουλβς σε επαφή με την UEFA για την αναβολή του ματς με τον Ολυμπιακό

Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo talks to Wolverhampton Wanderers' Adama Traore during the Europa League round of 32 match between Wolverhampton Wanderers and Espanyol at the Molineux Stadium, in Wolverhampton, England, Thursday Feb. 20, 2020. (AP Photo/ Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo talks to Wolverhampton Wanderers' Adama Traore during the Europa League round of 32 match between Wolverhampton Wanderers and Espanyol at the Molineux Stadium, in Wolverhampton, England, Thursday Feb. 20, 2020. (AP Photo/ Rui Vieira) AP

Πιθανή θεωρεί η Telegraph την αναβολή του Ολυμπιακός - Γουλβς, καθώς οι παράγοντες της αγγλικής ομάδας βρίσκονται σε ανοιχτή επαφή με την UEFA μετά από τη δημοσίευση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μία μέρα πριν η αποστολή της αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα, η Γουλβς βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με την UEFA για την πιθανή αναβολή του αγώνα της με τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του Europa League. Σύμφωνα με την Telegraph ,οι παράγοντες της αγγλικής ομάδας θορυβήθηκαν από τη δημοσίευση του Βαγγέλη Μαρινάκη που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό , ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί στην Αγγλία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Μίλγουολ για την Championship.

Σύμφωνα με την Telegraph, η UEFA αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες ώρες, πριν φυσικά η αποστολή της Γουλβς βρεθεί στο αεροδρόμιο για να ξεκινήσει το ταξίδι της για την Ελλάδα. Επισημαίνεται πως είναι πιθανή η αναβολή του αγώνα της Πέμπτης, ενώ οι παίκτες και το προπονητικό team του Ολυμπιακού υποβάλλονται σε προληπτικές εξετάσεις τις τελευταίες ώρες . Θυμίζουμε πως με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η αναμέτρηση θα διεξαχθεί (;) κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ