ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Φενέρμπαχτσε για τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τα κρούσματα του κορονοϊού εντός της ομάδας, δίχως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Μόνο ένα στέλεχος της ομάδας βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Τουρκία στέκονται στον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων του κορονοϊού εντός της Φενέρμπαχτσε (με τον Κώστα Σλούκα να αναφέρεται μεταξύ αυτών που βρέθηκαν θετικοί), η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα.

Η τουρκική ομάδα δεν αποκαλύπτει ονόματα, ούτε εξηγεί πόσοι εξ αυτών που εξετάστηκαν είναι θετικοί, παρά μόνο επισημαίνει πως τα δείγματα εστάλησαν στο Υπουργείο Υγείας, ενώ μόλις ένα μέλος (ο Τσεκ Ρεντά) παραμένει στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους. Όλοι οι άλλοι έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους, παραμένοντας σε καραντίνα.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης επισκέφτηκαν το νοσοκομείο για περαιτέρων παρακολούθηση, λόγω συμπτωμάτων του κορονοϊού που υπήρξε σε μια αρχική εξέταση που έγινε. Όλες οι απαραίτητες αναλύσεις και εξετάσεις έγιναν στους παίκτες με κάθε λεπτομέρεια, με τα δείγματα των να αποστέλλονται στο Υπουργείο Υγείας. Στην ιατρική εξέταση που έγινε, δεν υπάρχει κλινική εικόνα που να απαιτεί την παραμονή στο νοσοκομείο για κάποιο από τα μέλη μας. Ένα μέλος της διοίκησης βρίσκεται υπό έλεγχο στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους. Οι παίκτες μας βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους. Μόλις λάβουμε τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Υγείας, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ