ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Fanatics έκανε την κίνηση-ματ εναντίον της πανδημίας

Κορονοϊός: Η Fanatics έκανε την κίνηση-ματ εναντίον της πανδημίας
AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Fanatics και MLB σταμάτησαν την παραγωγή εμφανίσεων των ομάδων μπέιζμπολ, για να φτιάξουν ένα εκατομμύριο μάσκες και στολές για το σύστημα υγείας της Πενσιλβάνια, με στόχο να φτάσουν σύντομα και στη Νέα Υόρκη.

Αν υπάρχει ένα θετικό που προκύπτει από την πανδημία του κορονοϊού , που πλήττει πλέον κάθε γωνιά του πλανήτη με μικρότερη ή μεγαλύτερη ένταση, είναι η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων και κυρίως εκείνων που προσφέρουν βοήθεια σε πιο αδύναμες πληθυσμιακά ομάδες. Ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Μάικλ Ρούμπιν, ένας Αμερικανός δισεκατομμυριούχος που όχι μόνο αντέδρασε όταν έμαθε ότι οι εργαζόμενοι των Σίξερς θα δεχθούν "ψαλίδι" στους μισθούς τους , αλλά προχώρησε τις τελευταίες μέρες μια καταπληκτική διαδικασία σε συνεργασία με το MLB για να σταθεί στο πλευρό του συστήματος υγείας των ΗΠΑ.

Ο Ρούμπιν και το MLB συμφώνησαν να σταματήσει η εταιρεία Fanatics την παραγωγή των επίσημων εμφανίσεων της Λίγκας και αντ' αυτού να ξεκινήσει να φτιάχνει μάσκες και στολές για τους γιατρούς που παλεύουν στα νοσοκομεία της Πενσιλβάνια, με στόχο οπως είπε να φτάσει σύντομα η βοήθεια και στην Νέα Υόρκη, το επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα. Τα νέα τα μοιράστηκε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter το βράδυ της Πέμπτης (26/3).

" Ξύπνησα μέσα στη νύχτα με την ιδέα να μετατρέψουμε το εργοστάσιο της εταιρείας Fanatics στην Πενσιλβάνια, που φτιάχνει τις επίσημες εμφανίσεις των ομάδων του MLB, σε μια εγκατάσταση που θα παράγει μάσκες και στολές σε όσους τις χρειάζονται. Θα τις δωρίσουμε για να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση αυτού του φρικτού ιού. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο κυβερνήτης της Πενσιλβάνια και ο Γενικός Εισαγγελέας με κάλεσαν λέγοντάς μου πως αναζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια για να βρουν μάσκες και στολές για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Σήμερα, η Fanatics και το MLB σταμάτησαν την παραγωγή των εμφανίσεων των ομάδων και αντ' αυτού ξεκίνησαν να παράγουν από το ίδιο υλικό μάσκες και στολές! Έχουμε περίπου 100 συνεργάτες που δουλεύουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και με τις απαραίτητες αποστάσεις και στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα εκατομμύριο κομμάτια. Αυτομάτως θα τα δωρίσουμε στα νοσοκομεία και το προσωπικό πρώτων βοηθειών σε όλη την Πενσιλβάνια, με τον απόλυτο στόχο μας να είναι να φτάσουμε μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρζι, το επίκεντρο της επιδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ" έγραψε ο Μάικλ Ρούμπιν στον λογαριασμό του στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ