ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η απίστευτη περιπέτεια του Ιγκουαΐν για να γυρίσει στην Αργεντινή

Argentina's Gonzalo Higuain during the International Friendly soccer match between Argentina and Italy at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Argentina's Gonzalo Higuain during the International Friendly soccer match between Argentina and Italy at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μέσω Γαλλίας και Ισπανίας έφτασε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στην Αργεντινή, καθώς οι ιταλικές αρχές τον μπλόκαραν αρχικά στο αεροδρόμιο του Τορίνο όπου τον περίμενε ιδιωτικό τζετ.

Βρισκόταν εδώ και μέρες σε καραντίνα, καθώς τα κρούσματα στη Γιουβέντους ήταν πολλά μετά από τα πρώτα των Ρουγκάνι - Ματουϊντί. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δεν άντεξε όμως στο Τορίνο και παρά το γεγονός ότι υπάρχει σε ισχύ απαγόρευση πτήσεων από την Ιταλία προς την Αργεντινή, σχεδίασε ολόκληρο πλάνο για να γυρίσει στην πατρίδα του ώστε να βρεθεί στο πλευρό της άρρωστης μητέρας του.

Ο Ιγκουαΐν είχε κανονίσει να πετάξει από το Κασέλε του Τορίνο με ιδιωτικό τζετ, όταν όμως έφτασε στο αεροδρόμιο οι αρχές του απαγόρευσαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Ο Αργεντινός τους έδωσε ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε ότι δεν έχει προσβληθεί από κορονοϊό , ωστόσο χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα επικοινωνίας ανάμεσα στις αρχές και τους παράγοντες της Γιουβέντους ώστε ο έμπειρος στράικερ να φτάσει αρχικά στη Γαλλία, στη συνέχεια στην Ισπανία και να πετάξει τελικά για την Αργεντινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ