ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Έρευνα του Σίτον Χολ προβλέπει άδεια γήπεδα στις ΗΠΑ

Κορονοϊός: Έρευνα του Σίτον Χολ προβλέπει άδεια γήπεδα στις ΗΠΑ
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα της έρευνας του Πανεπιστημίου Σίτον Χολ, καθώς οι τρεις στους τέσσερις Αμερικανούς δηλώνουν ότι δεν θα βρεθούν σε γήπεδο μέχρι να ανακαλυφθεί εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Τρόμος επικρατεί στις ΗΠΑ για τον καλπασμό του κορονοϊού , καθώς τα κρούσματα και οι νεκροί αγγίζουν πλέον νούμερα πολλαπλασιάζονται με απίστευτα ραγδαίο ρυθμό. Η κατάσταση μοιάζει εκτός ελέγχου και η επιστροφή στην κανονικότητα δείχνει πολύ μακρινό σενάριο, τόσο για το ΝΒΑ, όσο και για όλες τις σημαντικές Λίγκες στον αθλητισμό της χώρας. Το Πανεπιστήμιο Σίτον Χολ κοίταξε προς το μέλλον και δημοσίευσε μια έρευνα που "έτρεξε" τις προηγούμενες μέρες με 800 άτομα να συμμετέχουν από κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Οι τρεις στους τέσσερις Αμερικανούς υποστήριξαν ότι δεν σκοπεύουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης κάποιον αγώνα μέχρι να ανακαλυφθεί εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ το ίδιο ποσοστό δήλωσε ότι θα δει σπορ από την τηλεόρασή του με το ίδιο αν όχι με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το 84% θεωρεί σωστή την απόφαση της ΔΟΕ να μεταφέρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το καλοκαίρι του 2020 σε εκείνο του 2021, ενώ στην ερώτηση αν οι εργαζόμενοι των γηπέδων θα πρέπει να πληρωθούν για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου το 59% απάντησε "ναι" και το 33% απάντησε "όχι".

Δείτε αναλυτικά όλη την έρευνα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ