ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Επίθεση του Καντέρ στον Ερντογάν με σοκαριστικό βίντεο από την Τουρκία

Κορονοϊός: Επίθεση του Καντέρ στον Ερντογάν με σοκαριστικό βίντεο από την Τουρκία
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Ενές Καντέρ έκανε επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα του κορονοϊού, ανεβάζοντας στο Twitter σοκαριστικό βίντεο με ανθρώπους που φέρονται να πεθαίνουν στον δρόμο εξαιτίας της πανδημίας.

Η Τουρκία άργησε σημαντικά να διακόψει την αθλητική δραστηριότητα στη χώρα για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά στην Ευρώπη. Τις τελευταίες ημέρες, η χώρα υποχρεώθηκε να πάρει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πλην όμως βλέπει καθημερινά τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται σημαντικά.

Γι αυτόν τον λόγο, ο Ενές Καντέρ έκανε νέα επίθεση προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας πως η Τουρκία δεν προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα και δεν δίνει τη δέουσα προσοχή για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς ανέβασε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα σοκαριστικό βίντεο, με ανθρώπους που φέρονται να πεθαίνουν στη μέση του δρόμου εξαιτίας του κορονοϊού.

" Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από κορονοϊό στους δρόμους, υπό το φως του ήλιου στην Τουρκία. Ο Δικτάτορας Ερντογάν τα καλύπτει αυτά και δεν προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή σε αυτό. Κάνε κάτι παλαβέ" έγραψε χαρακτηριστικά το μήνυμά του ο Ενές Καντέρ.

AP Photo/Michael Dwyer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ