ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Επικράτησε η λογική, δεν γυρνά στο γήπεδο η Νάπολι

Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP)
Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Μετά τη Λάτσιο, ήταν η σειρά της Νάπολι να ανακοινώσει ότι δεν θα επιστρέψει τελικά στο γήπεδο για προπονήσεις, μετά την έντονη καταγραυγή των τελευταίων ημερών, εξαιτίας όσων συμβαίνουν με τον κορονοϊό.

Το βράδυ της Παρασκευής (20/3) η Νάπολι ανακοίνωσε πως στις 25 Μαρτίου θα επιστρέψει στο γήπεδο για πρωινή προπόνηση. Μια εξέλιξη που προκάλεσε κατακραυγή, αφού ο κορονοϊός θερίζει την Ιταλία και ο ένας μετά τον άλλον χάνουν τη ζωή τους.

Τελικά επικράτησε η λογική στην ομάδα του ιταλικού Νότου, καθώς τη Δευτέρα (23/3) έκανε επισήμως γνωστό πως οι δραστηριότητές της αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας. Το ίδιο έγινε χθες και με τη Λάτσιο, η οποία επίσης πίεσε προς την κατεύθυνση να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, με συνέντευξή του στην Corriere dello Sport τα έχωσε σε αυτόν της Λάτσιο, Κλάουντιο Λοτίτο, λέγοντας: "Ας μην είμαστε ανόητοι. Πώς να επιστρέψουμε στα γήπεδα γι' αυτή τη σεζόν; Εγώ σκέφτομαι μόνο την επόμενη και μόνο αυτή. Για ποιο κύπελλο και ποιο πρωτάθλημα να μιλήσουμε; Αν ο Κλάουντιο Λοτίτο θέλει το πρωτάθλημα, δώστε το. Είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του είναι ανίκητη, ας το πιστεύει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ