ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Επικοινωνία του Ντόναλντ Τραμπ και των κομισαρίων

President Donald Trump speaks about the coronavirus in the James Brady Press Briefing Room of the White House, Friday, April 3, 2020, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
President Donald Trump speaks about the coronavirus in the James Brady Press Briefing Room of the White House, Friday, April 3, 2020, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) AP PHOTO/ALEX BRANDON

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία το Σάββατο 4 Απριλίου με τους κομισαρίους των μεγαλύτερων αθλημάτων των ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει για το μέλλον της φετινής σεζόν.

Την ώρα που το ΝΒΑ και οι υπόλοιπες λίγκες των ΗΠΑ βλέπουν τον κορονοϊό να προκαλεί σημαντική οικονομική καθίζηση, ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για το θέμα το Σάββατο 4 Απριλίου. Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Άνταμ Σίλβερ και τους υπόλοιπους κομισάριους των μεγαλύτερων αθλημάτων της χώρας προκειμένου να αναλυθεί η κατάσταση και να συζητηθούν πλάνα που αφορούν στο μέλλον της φετινής σεζόν, αλλά και στα επόμενα βήματα που θα γίνουν.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες, το Forbes είχε προχωρήσει σε υπολογισμό της ζημιάς των μεγάλων λιγκών των ΗΠΑ. Κι όπως προέκυψε, αν δεν υπάρξει επανέναρξη των αγώνων μέχρι τον Ιούλιο, τότε θα προκύψει ζημιά που φτάνει τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

AP Photo/Alex Brandon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ