Κορονοϊός: Επ' αόριστον αναβολή στην ισπανική Λίγκα

Οι άνθρωποι του ισπανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσαν πως η La Liga κατεβάζει ρολά επ'αόριστον και πως το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει μόνο κατόπιν απόφασης της κυβέρνησης.

Λουκέτο διαρκείας στο ισπανικό πρωτάθλημα έβαλε η Λίγκα και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσαν, έκαναν γνωστό πως δεν πρόκειται από εδώ και πέρα να παιχτεί ποδόσφαιρο όσο διακυβεύονται ζωές λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει πως οι ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας αποφάσισαν την επ'αόριστον διακοπή στην ποδοσφαιρική δράση, μέχρι ωσότου η κυβέρνηση κρίνει πως δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τη φονική πανδημία.

"Τόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας όσο και η La Liga θέλουν να εκφράσουν την πιο βαθιά ευγνωμοσύνη τους σε όλους εκείνους καταθέτουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν αναγκαίες υπηρεσίες στον ισπανικό λαό και να στείλουν μία αγκαλιά εκ μέρους του κόσμου του ισπανικού ποδοσφαίρου σε όλες τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους", αναφέρει επίσης η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως λίγο καιρό πριν, είχαν αναβληθεί τα ματς της 28ης και 29ης αγωνιστικής της La Liga, με τον κορονοϊό να συνεχίζει όμως την επέλασή του και έτσι τις  ποδοσφαιρικές αρχές της Ισπανίας να μην έχουν άλλη επιλογή από το να πάρουν την απόφαση για παύση στη δράση μέχρι να βγούμε οριστικά από το τούνελ του τρόμου και της ανασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Αναβλήθηκαν οι δύο επόμενες αγωνιστικές σε La Liga και Segunda Division  
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ