ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Εννέα νεκροί στο Γουλβερχάμπτον

Κορονοϊός: Εννέα νεκροί στο Γουλβερχάμπτον

Έντονη ανησυχία και πολλά τα κρούσματα στην περιοχή όπου ο Ολυμπιακός θα έπαιζε στις 19 Μαρτίου τη ρεβάνς με τη Γουλβς για τους 16 του Europa League.

Πολλά έχουν αλλάξει μέσα σε λίγες ημέρες. Και αν στις 12 Μαρτίου ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Γουλβς και το ματς ήρθε ισόπαλο 1-1, η ρεβάνς δεν έγινε ποτέ. Την επομένη (13/03) άλλωστε, η UEFAπροχώρησε στη διακοπή των αγώνων σε ChampionsLeague και EuropaLeague.

Το Γουλβερχάμπτον, η περιοχή όπου είναι η βάση της Γουλβς. Ήταν από τις πρώτες μάλιστα που εμφανίστηκε κρούσμα του κορονοϊού στην Αγγλία. Εκεί όπου καθυστέρησαν να πάρουν τα ανάλογα μέτρα, ωστόσο πλέον η ανησυχία είναι για τα καλά μεγάλη.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός “Channel4”, στο Γουλβερχάμπτον έχουν ήδη καταγραφεί 9 νεκροί! Είναι από τις περιοχές που ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά στην Αγγλία και η ανησυχία είναι μεγάλη. Τα επιβεβαιώμενα κρούσματα ήταν 39 στο Γουλβερχάμπτον, ωστόσο ανησυχητικό είναι ότι έχουν πληγεί και οι γύρω περιοχές από τη βάση της Γουλβς.

Κορονοϊός: Εννέα νεκροί στο Γουλβερχάμπτον

Στο Μπέρμπιγχαμ για παράδειγμα όπου θα προσγειώνονταν οι ερυθρόλευκοι στις 18 Μάρτη υπό νορμάλ συνθήκες, έχει ήδη 54 κρούσματα.

Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μυαλό για ποδόσφαιρο, αλλά όπως και να ‘χει, καταλαβαίνει κανείς πως ξεφεύγει η κατάσταση για τα καλά και στην περιοχή όπου εδρεύει η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στη φάση των 16 του EuropaLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ