ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Εμεινε στην Ισπανία η Σάσαρι, κεκλεισμένων των θυρών με τη Μπούργος

Κορονοϊός: Εμεινε στην Ισπανία η Σάσαρι, κεκλεισμένων των θυρών με τη Μπούργος

Η Σάσαρι δεν έφυγε από την Ισπανία, το Basketball Champions League ακολούθησε την ισπανική κυβέρνηση και ο αγώνας των Ιταλών με τη Μπούργος θα διεξαχθεί τελικά χωρίς κόσμο.

Στη διάρκεια της Δευτέρας (9/3) οι παράγοντες της Σάσαρι ενημέρωσαν πως θα αποχωρήσουν από την Ισπανία, από τη στιγμή που ο αγώνας τους απέναντι στη Μπούργος για τα playoffs του Champions League θα διεξαγόταν με κόσμο. Με το σκορ στο 1-0 οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο η αποστολή της ιταλικής ομάδας δεν έφυγε ποτέ και το μεσημέρι της Τρίτης ενημερώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή ότι η αναμέτρηση θα γίνει τελικά χωρίς κοινό.

" Μετά από την απόφαση της ισπανικής κυβέρνησης, σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού, ο αγώνας ανάμεσα στη Μπούργος και τη Σάσαρι για τον γύρο των 16 του Basketball Champions League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών" αναφέρει η ανακοίνωση, που συνεχίζει λέγοντας ότι: " Το Basketball Champions League παρακολουθεί την κατάσταση στην Ευρώπη και με σεβασμό στην υγεία και την ασφάλεια, θα ενημερώνει για τις αποφάσεις σύμφωνα με τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ