ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Έκτακτο συμβούλιο της Premier League μετά το κρούσμα Αρτέτα

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Arteta, Arsenal (eurokinissi) EUROKINISSI

Η Premier League κάλεσε σε έκτακτο συμβούλιο τις ομάδες λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστό ότι ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, διαγνώστηκε με κορονοϊό. Το πρωί της Παρασκευής (13/3) κρίνεται η τύχη των ματς.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε πως το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου, ο Μικέλ Αρτέτα διαγνώστηκε θετικός σε έλεγχο για τον κορονοϊό, ενώ και ο Γάλλος αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Μπενζαμέν Μεντί, τέθηκε σε καραντίνα καθώς μέλος της οικογενείας εμφάνισε συμπτώματα ύποπτα στον ιό και ο Μπρένταν Ρότζερς αποκάλυψε ότι τρεις παίκτες της Λέστερ τέθηκαν σε απομόνωση.

Μπορεί η Premier League ν' ανακοίνωσε πως τα παιχνίδια της 30ής αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά, την ίδια ώρα που στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουν σταματήσει τα πάντα, ωστόσο το κρούσμα του Ισπανού προπονητή των γκάνερς έφερε και σύγκληση εκτάκτου συμβουλίου.

Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος κάλεσε τις ομάδες σε σύσκεψη την Παρασκευή το πρωί προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τα παιχνίδια που έρχονται.

"Μετά την ανακοίνωση της Άρσεναλ, η οποία επιβεβαιώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Μικέλ Αρτέτα, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, η Premier League καλεί έκτακτο συμβούλιο με τις ομάδες το πρωί της Παρασκευής (13/3) με θέμα παιχνίδια που έρχονται. Δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο, παρά μόνο μετά το συμβούλιο", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Premier League.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ