ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Θετικά έξι μέλη της Εσπανιόλ

Espanyol players walk on the pitch in dejection at the end of the Europa League round of 32 match between Wolverhampton Wanderers and Espanyol at the Molineux Stadium, in Wolverhampton, England, Thursday, Feb. 20, 2020. (AP Photo/ Rui Vieira)
Εspanyol/AP IMAGES AP IMAGES

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε επίσημα πως έξι άνθρωποι του συλλόγου, ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού τιμ μετά από εξετάσεις που έκαναν διαπιστώθηκε πως έχουν κορονοϊό.

Ο κορονοϊός στην Ισπανία εξαπλώνεται και η Εσπανιόλ ανακοίνωσε επίσημα πως έξι μέλης της έχουν προσβληθεί από τον ιό. Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της ο σύλογος της La Liga κάποιοι παίκτες της αλλά και κάποια μέλη του τεχνικού τιμ, χωρίς να γνωστοποιήσουν τα ονόματα τους βρέθηκαν θετικοί μετά από σχετικά τεστ.

Όπως ανέφερε η Εσπανιόλ όλοι είναι καλά στην υγεία τους και έχουν παρουσιάσει ελαφριά συμπτώματα του ιού και ακολουθούν τις οδηγίες που έχουν πάρει από το ιατρικό επιτελείο.

Όπως είναι λογικό η Εσπανιόλ θα μπει σε καραντίνα για τις επόμενες μέρες ώστε να προφυλαχθούν και τα υπόλοιπα μελη του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ