ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Δωρεά 50.000 ευρώ από Ριμπερί σε νοσοκομείο της Φλωρεντίας

Fiorentina's Franck Ribery celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Fiorentina's Franck Ribery celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο εξτρέμ της Φιορεντίνα, Φρανκ Ριμπερί, προχώρησε σε δωρεά 50.000 ευρώ σε νοσοκομείο της Τοσκάνης που υποδέχεται ασθενείς με κορονοϊό.

Η Ιταλία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κορονοϊό με τους νεκρούς ν' ανέρχονται σε 2.978 και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη γειτονική χώρα σε 35.713 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Ο Φρανκ Ριμπερί προχώρησε σε δωρεά ύψους 50.000 ευρώ στο νοσοκομείο της Φλωρεντίας, Σάντα Μαρία Νουόβα, το οποίο υποδέχεται αποκλειστικά ασθενείς με κορονοϊό.

Ο 36χρονος Γάλλος εξτρέμ της ομάδας της πόλης, Φιορεντίνα, από την πρώτη στιγμή σύμφωνα με τα ιταλικά media έδειξε ενδιαφέρον και προθυμία να συνδράμει οικονομικά στο ηρωικό έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Τοσκάνης.

Θετικοί σε κορονοϊό βρέθηκαν οι συμπαίκτες του Φρανκ Ριμπερί, Πάτρικ Κουτρόνε, Ντούσαν Βλάχοβιτς και Χερμάν Πεσέλα.

Ο πρόεδρος των βιόλα, Ρόκο Κομίσο, με δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης (18/3) υποστήριξε ότι θετικά ήταν τα δείγματα μελών του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ