ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Δωρεά 10.000 ευρώ του Γκασπάρ σε νοσοκομείο της Πορτογαλίας

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Μπρούνο Γκασπάρ προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση, καθώς όπως αναφέρουν πορτογαλικά ΜΜΕ, έκανε δωρεά 10.000 ευρώ σε νοσοκομείο της πόλης Έβορα για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού λόγω του κορονοϊού.

Σε μία υπέροχη κίνηση προχώρησε ο Μπρούνο Γκασπάρ για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των πορτογαλικών ΜΜΕ, ο 26χρονος μπακ του Ολυμπιακού έκανε δωρέα ύψους 10.000 ευρώ στο νοσοκομείο "Εσπίριτο Σάντο" της Έβορα, η οποία είναι η γενέτειρά του.

Μάλιστα, τα χρήματα έχουν σταλεί ήδη προκειμένου να αγοραστεί ιατρικοφαρμακευτικός εξοπλισμός, στη μάχη που δίνει και η Πορτογαλία για τον περιορισμό της Πανδημίας. Ο κορονοϊός έχει αφήσει ως τραγικό απολογισμό 199 νεκρούς στη χώρα της Ιβηρικής, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτω ανέρχεται σε 5.962 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Αποκορύφωμα, η τραγική είδηση του θανάτου του 14χρονου Πορτογάλου αθλητή futsal, Βίτορ Γκοντίνιο, ο οποίος διαγνώστηκε τις τελευταίες ημέρες με κορονοϊό και άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής (29/3).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ