ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Αρνητικά τα αποτελέσματα παικτών και προσωπικού του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος, ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού είναι όλα αρνητικά για κορονοϊό.

Οι παίκτες, προπονητές καθώς και υπάλληλοι του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν στη διάρκεια της Τρίτης (10/3) στις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά μετά από την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκηότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος, ανακοίνωσε από τα social media ότι όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικ ά. "Αγαπητοί, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό όλων των παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού είναι όλα αρνητικά", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγα λεπτά μετά ακολούθησε και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό, τα τεστ βγήκαν όλα​ αρνητικά για τον ιό COVID-19".

Το θέμα των εξετάσεων έτρεξε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος. Οι εξετάσεις έγιναν στο Metropolitan υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Σπανάκη και Σαρόγλου. Προώθησαν σε χρόνο ρεκόρ τα αποτελέσματα, καθώς ήταν πολλά τα δείγματα.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα της UEFA για το κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακός - Γουλβς δεν επηρεάζουν μόνο τους φίλους των δύο ομάδων αλλά και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Κλειστή θα παραμείνει η μικτή ζώνη στο Γ. Καραϊσκάκης όπως ενημέρωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η αγγλική ομάδα το βράδυ της Τρίτης (10/3) επιβεβαίωσε ότι έρχεται για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό (12/03, 22.00) και κάνει λόγο για αχρείαστο ρίσκο που παίρνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι λόγω της απόφασης της UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γουλβς προς UEFA: "Αχρείαστο ρίσκο ο αγώνας, ανησυχούμε και για τον Ολυμπιακό"
Κορονοϊός: Κλειστή η μικτή ζώνη στο Ολυμπιακός - Γουλβς
Κορονοϊός: Με λιγότερους δημοσιογράφους το Ολυμπιακός - Γουλβς

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ