ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Αναβολή στο Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη

Manchester City's Kevin De Bruyne, second left, Arsenal's Matteo Guendouzi, left, Arsenal's Lucas Torreira, second right, and Arsenal's Ainsley Maitland-Niles during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City, at the Emirates Stadium in London, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Manchester City's Kevin De Bruyne, second left, Arsenal's Matteo Guendouzi, left, Arsenal's Lucas Torreira, second right, and Arsenal's Ainsley Maitland-Niles during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City, at the Emirates Stadium in London, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε ως προληπτικό μέτρο κατά του κορονοϊού καθώς μέλη των Λονδρέζων φέρονται να είχαν έλθει σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναβολή στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, η οποία ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη (11/3, 21:30) για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Όπως ανακοίνωσαν οι πολίτες η αναβολή ελήφθη ως προληπτικό μέτρο έπειτα από συμβουλή του ιατρικού επιτελείου καθώς μέλη της ομάδας του Λονδίνου φέρονται να είχαν έλθει σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους 32 του Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης (10/3) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανακοίνωσε μέσα τα από τα social media που διατηρεί ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ:

"Το εντός έδρας ματς με την Άρσεναλ αναβάλλεται. Η απόφαση γι' αναβολή ελήφθη ως προληπτικό μέτρο ύστερα από ιατρική συμβουλή, καθώς μέλη της Άρσεναλ φέρονται να ήλθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Η Μάντσεστερ Σίτι εύχεται στον κύριο Μαρινάκη ταχεία ανάρρωση και θα παρέχει πληροφορίες για τις νέες ημερομηνίες του ματς. Συμβουλεύουμε τους οπαδούς μας να μην ταξιδέψουν στο Έτιχαντ για το ματς", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γουλβς προς UEFA: "Αχρείαστο ρίσκο ο αγώνας, ανησυχούμε και για τον Ολυμπιακό"
Κορονοϊός: Η Χετάφε δεν ταξιδεύει στο Μιλάνο για το ματς με την Ίντερ
Ολυμπιακός: Διαγνώστηκε με κορονοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Photo credits: AP Photo/Ian Walton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ