ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Αναβολή σε προκριματικά Μουντιάλ και Copa Libertadores

Argentina's Lionel Messi in action in front of Uruguay's Federico Valverde during the international friendly soccer match between Argentina and Uruguay in Tel Aviv, Israel, Monday, Nov. 18, 2019. (AP Photo/Ariel Schalit)
Argentina's Lionel Messi in action in front of Uruguay's Federico Valverde during the international friendly soccer match between Argentina and Uruguay in Tel Aviv, Israel, Monday, Nov. 18, 2019. (AP Photo/Ariel Schalit) AP

Η CONMEBOL ανακοίνωσε την αναβολή όλων των ματς για το Copa Libertadores από τις 15 μέχρι και τις 21 Μαρτίου, καθώς και των δύο πρώτων αγωνιστικών για τα προκριματικά του Μουντιάλ λόγω κορονοϊού.

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλον τον κόσμο και η Νότια Αμερική προσπαθεί να οχυρωθεί λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα και στον αθλητισμό.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γεωγραφικής ζώνης (CONMEBOL) αποφάσισε την Πέμπτης (12/3) την αναβολή των των δύο πρώτων αγωνιστικών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Τα πρώτα ματς των εθνικών ομάδων επρόκειτο να διεξαχθούν από τις 23 έως τις 31 Μαρτίου σύμφωνα με το αντίστοιχο καλεντάρι της FIFA, η οποία ανέβαλε και τα προκριματικά της αντίστοιχης ασιατικής ζώνης σε συνενόησης με την ομοσπονδία (AFC).

Παράλληλα η CONMEBOL ανακοίνωσε και την αναβολή όλων των ματς για το Copa Libertadores από τις 15 έως τις 21 Μαρτίου, δεσμευόμενη να επαναξιολογήσει την κατάσταση την επόμενη εβδομάδα.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ