ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Αναβάλλονται τα playoffs της Super League

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League αναβάλλεται λόγω του κορονοϊού. Την Παρασκευή (13/3) θα γίνει διοικητικό συμβούλιο για την επικύρωση αυτής της απόφασης επειδή δεν υπάρχει ομοφωνία.

Τα playoffs της Super League ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσουν το περασμένο Σαββατοκύριακο (7-8/3), αλλά λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων πήγαν μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή για το διήμερο 14-15/3.

Τελικά, ούτε αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει σέντρα, λόγω κορονοϊού. Η πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League αναβάλλεται και την Παρασκευή (13/3) θα γίνει διοικητικό συμβούλιο για την επικύρωση αυτής της απόφασης επειδή δεν υπάρχει ομοφωνία. Σύμφωνα με τη Λίγκα, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ζήτησε να υπάρξει δράση το Σαββατοκύριακο.

Λίγη ώρα αργότερα και επίσημα η Super League ενημέρωσε με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία της Super League, με θέμα:

-Αναστολή του Πρωταθλήματος SuperLeague 1 Ανδρών (play off – play out) μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο μέτρων για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 - Ανάκληση ορισμού αγώνων".

Υπενθυμίζεται ότι Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση και ζήτησε από τη Super League, την ΕΠΟ και το υφυπουργείο Αθλητισμού, να διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα λόγω του κορονοϊού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των playoffs:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 14 Μαρτίου

19:30 Άρης - ΟΦΗ

Κυριακή 15 Μαρτίου

19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 21 Μαρτίου

19:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Κυριακή 22 Μαρτίου

17:15 ΟΦΗ - ΑΕΚ

19:30 Ολυμπιακός - Άρης

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Ο ΠΣΑΠ ζητάει διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ