ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ανακοινώνει την αναβολή όλων των καλοκαιρινών διοργανώσεων η FIBA

Κορονοϊός: Ανακοινώνει την αναβολή όλων των καλοκαιρινών διοργανώσεων η FIBA

Την απόφαση να αναβληθούν όλες οι διοργανώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2020 θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες η FIBA.

Με την κατάσταση στην Ευρώπη να είναι πολύ άσχημη εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού , οι παράγοντες της FIBA πήραν την Τρίτη (7/4) την σωστή και κυρίως την λογική απόφαση για αναβολή όλων των διοργανώσεων που είχαν προγραμματιστεί στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα τουρνουά αγοριών και κοριτσιών δεν θα διεξαχθούν, με την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Ηράκλειο Κρήτης να είχε αναλάβει το Ευρωπαϊκό Νεανίδων, γεγονός που προκαλεί και ένα σημαντικό πρόβλημα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 του 2021.

Βλέπετε, γι' αυτό το τουρνουά δεν θα υπάρξουν αγωνιστικές προκρίσεις, αλλά... βαθμολογικές καθώς θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα προηγούνται στην κατάταξη αυτού του ηλικιακού group. Ισπανία, Γαλλία, Λιθουανία, Τουρκία και Σερβία είναι οι πέντε πρώτες στην Ευρώπη, ενώ όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24.gr το EuroBasket που είχε προγραμματιστεί για το 2021 θα μετατεθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για το καλοκαίρι του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ