ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκαλινάρι: "Στην Ιταλία δεν πήραμε στα σοβαρά τον κορονοϊό"

Γκαλινάρι: "Στην Ιταλία δεν πήραμε στα σοβαρά τον κορονοϊό"
AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο άσος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ντανίλο Γκαλινάρι παραχώρησε συνέντευξη στους New York Times για την κατάσταση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ιταλία.

Ο Ιταλός άσος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ παραχώρησε συνέντευξη στους New York Times, με επίκεντρο όπως ήταν λογικό την εξάπλωση του κορονοϊού στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Η γειτονική χώρα έχει χτυπηθεί όσο καμία άλλη ευρωπαϊκή, με τον Γκαλινάρι να αναφέρεται στη λανθασμένη αντιμετώπιση των συμπατριωτών του, που έφερε την Ιταλία σε αυτή την κατάσταση: "Ήταν ένα λάθος που κάναμε οι Ιταλοί και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Είμαι Ιταλός παρά το ότι ζω στις ΗΠΑ. Σαφώς και κάναμε λάθος, δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά τον κορονοϊό και τώρα είμαστε η δεύτερη ή τρίτη χώρα στον πλανήτη με τη χειρότερη κατάσταση. Πλέον, οι κάτοικοι της Ιταλίας θα πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες και να συμπεριφέρονται σωστά. Θα πρέπει να είμαστε ομάδα. Ελπίζω ότι δεν θα γίνει το ίδιος λάθος στις ΗΠΑ.", δήλωσε αρχικά ο άσος των Θάντερ για να προσθέσει σχετικά με την κατάσταση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αλλά και αυτή της οικογένειάς του: " Δεν μπορούσαμε πραγματικά να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Ήταν ένα σοκ για όλους. Ίσως εγώ να ήμουν λιγότερο σοκαρισμένος, ξέροντας την κατάσταση στη χώρα μου". Η οικογένειά μου είναι σε καραντίνα εδώ και μερικές εβδομάδες".

Photo Credits: AP Photo/Sue Ogrocki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ