ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόρμουλα 1: Αναβλήθηκε και ένατο Grand Prix, αυτό του Καναδά

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, right, looks to the Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany, flanked by his teammate Valtteri Bottas of Finland, right, during the end season driver's picture at the Emirates Formula One Grand Prix, at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Sunday, Dec.1, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, right, looks to the Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany, flanked by his teammate Valtteri Bottas of Finland, right, during the end season driver's picture at the Emirates Formula One Grand Prix, at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Sunday, Dec.1, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ούτε στο Μόντρεαλ θα σβήσουν τα φώτα της εκκίνησης για τη Φόρμουλα 1, καθώς το Grand Prix του Καναδά που ήταν προγραμματισμένο για τις 14 Ιουνίου αναβλήθηκε και επίσημα.

Όλο και πιο μακρινή φαντάζει η μέρα που θα δούμε τα φώτα της εκκίνησης να σβήνουν στη Φόρμουλα 1, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (7/4) ανακοινώθηκε η αναβολή και ένατου αγώνα, αυτού που είχε προγραμματιστεί για το τριήμερο 12 εως 14 Ιουνίου στην πιστα Ζιλ Βιλνέβ του Μόντρεαλ. Και κάπως έτσι η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο πιεστική για την FIA και για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν πλέον ανυπολόγιστες οικονομικές ζημιές .

Έτσι, μετά από την Αυστραλία, το Μπαχρέιν, του Βιετνάμ, την Κίνα, την Ολλανδία, την Ισπανία, το Μονακό (ακυρώθηκε οριστικά για φέτος) και το Αζερμπαϊτζάν, ήρθε η σειρά του Καναδά να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα και να αποφασίσει αυτό που ούτως έμοιαζε εδώ και αρκετές μέρες δεδομένο εξαιτίας του κορονοϊού .

Οι Καναδοί ελπίζουν ότι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα διοργανώσουν τον αγώνα τους αργότερα στη διάρκεια του καλοκαιριού με το Grand Prix της Γαλλίας (28/6) να είναι πλέον η ελπίδα της FIA για την έναρξη της σεζόν. Θυμίζουμε πως το Σίλβερστοουν έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει τουλάχιστον δύο αγώνες , τον έναν μάλιστα σε αντίστροφη φορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ