ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φενέρμπαχτσε: "Μόνο ένας παίκτης βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό"

Φενέρμπαχτσε: "Μόνο ένας παίκτης βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό"

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως συνολικά τέσσερα μέλη της βρέθηκαν, εν τέλει, θετικά σε κορονοϊό. Μόνο ένας παίκτης, ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου και δύο διοικητικοί υπάλληλοι.

Μετά από πέντε μέρες αναμονής, η Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση αναφορικά με τα κρούσματα κορονοϊού εντός της ομάδας. Ο Αλί Κοτς δήλωσε τις προάλλες πως έξι μέλη είχαν ύποπτα κρούσματα, μέσω ανακοίνωσης όμως η τουρκική ομάδα εξήγησε πως μόλις τέσσερα μέλη της βρέθηκαν, εν τέλει, θετικά στον κορονοϊό.

"Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που λάβαμε από το Υπουργείο Υγείας, τέσσερα άτομα βρέθηκαν θετικά τον COVID-19, ένας αθλητής, ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου και δύο διοικητικοί υπάλληλοι" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη θέση της Φενέρμπαχτσε, η οποία εξήγησε επίσης πως "όπως είχαμε αναφέρει επίσης στο παρελθόν δεν υπάρχει κάποια κλινική εικόνα που να απαιτεί την παραμονή στο νοσοκομείο, εκτός από ένα μέλος της διοίκησης (σ.σ.: πρόκειται για τον Τσενκ Ρεντά). Οι αθλητές και οι υπάλληλοί μας ακολουθούν τις διαδικασίες ίασής τους κατ' οίκον, όντες σε απομόνωση, και η εξέλιξη της υγείας τους παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελεί της ομάδας".

Ενώ η ανακοίνωση καταλήγει: "Τα ονόματα των αθλητών και των υπαλλήλων που βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό, δεν πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα για λόγους σεβασμού στο ιατρικό απόρρητο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ