ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Basket League: Τηλεδιάσκεψη με ιδιοκτήτες, παίκτες και προπονητές την Πέμπτη (2/4)

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη χρυσή τομή θα προσπαθήσουν να βρουν ΕΣΑΚΕ, ιδιοκτήτες, προπονητές και παίκτες των ομάδων της Basket League, ώστε να προκύψει και επίσημα η οριστική διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η απόφαση έχει παρθεί . Κάποια εμπόδια υπάρχουν ακόμη, όμως πρωτάθλημα μπάσκετ είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα ξαναδούμε φέτος. Οι ομάδες ψήφισαν και το αποτέλεσμα ήταν ομόφωνο (14-0), ωστόσο οι αντιδράσεις από προπονητές και παίκτες ήταν έντονες με αποτέλεσμα να μην έχει βρεθεί -ακόμη- η χρυσή τομή ώστε να υπάρχει ένα συνολικά αποδεκτό αποτέλεσμα.

Γι' αυτό τον λόγο, την Πέμπτη (2/4 στις 12:00) θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη με τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ, τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Α1, δύο προπονητές (Ηλίας Παπαθεοδώρου και Βαγγέλης Ζιάγκος θα συμμετάσχουν στη διαδικασία) και τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ, Ανδρέα Γλυνιαδάκη για να τεθούν επι τάπητος όλα τα ζητήματα που πρέπει να λυθούν ώστε το πρωτάθλημα να διακοπεί οριστικά υπό τον φόβο του κορονοϊού που έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας εδω και μερικές εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ