Αυγενάκης: "Ώρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε ότι η μάχη κόντρα στην εξάπλωση του κορονοϊού είναι τόσο ατομική όσο και συλλογική, συνιστώντας υπευθυνότητα, ψυχραιμία και ενότητα

Η μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού είναι τόσο ατομική όσο και συλλογική τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

"Ώρα ευθύνης, ατομικής σαν Ολυμπιονίκες και συλλογικής σαν πρωταθλήτρια ομάδα" υπογράμμισε ο Λευτέρης Αυγενάκης, σε τηλεοπτικό σταθμό στη Μεσσηνία και συνέχισε:

"Μπορεί να υπάρχει μια αναστάτωση αλλά μπροστά στην ανθρώπινη ζωή όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με υπευθυνότητα, ψυχραιμία και ενότητα. Αυτή την ώρα πρέπει να κρατήσουμε μια κατεύθυνση, έναν δρόμο της ενότητας και της ψυχραιμίας".

Επίσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, έδωσε απαντήσεις για όλα τα ανοιχτά θέματα της αρμοδιότητάς του, και παρέθεσε αναλυτικά όλες τις πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν για να υπάρχει όπως υποστήριηξε μια ανακούφιση σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Σε ερώτηση για τις τελευταίες εξελίξσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση κινήθηκε άμεσα, επαναφέροντας την ηρεμία με τα όσα έχουν ψηφιστεί. Αναφέρθηκε ειδικά και εστίασε σε όλα όσα έχουν διαμηφθεί με την ΕΕΑ και τις αλλαγές, ενώ έδωσε αναλυτικές απαντήσεις για το πραγματικό χρονικό με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και τις αποφάσεις που ο ίδιος κλήθηκε να λάβει και να εφαρμόσει, τονίζοντας πως όλα έγιναν νομιμότατα και με πλήρη διαφάνεια.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στάθηκε στις ποικίλες δράσεις της ΓΓΑ, όπως το «Ζήσε Αθλητικά» που ενεργοποιούν εθελοντικά πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες για τη διάδοση των αξιών του αθλητισμού στη νέα γενιά και υπογράμμισε την ανάγκη για την βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και τα όσα προγραμματίζονται.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.