ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

AS: Αλλαγή όρων ή και ακύρωση συμφωνίας ΑΕΚ - Λας Πάλμας για Αραούχο

AS: Αλλαγή όρων ή και ακύρωση συμφωνίας ΑΕΚ - Λας Πάλμας για Αραούχο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της AS οι οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού μεταβάλλουν τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο. Στο τραπέζι η μεταβολή του ποσού της οψιόν αγοράς εώς και ακύρωσή της.

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο για την τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ και πάλι με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου σας ενημέρωσε την Τρίτη (31/3) ότι αυτό που έχει συμφωνηθεί στις ομάδες είναι η καταβολή των συμφωνηθέντων ποσών (όπως προβλέπονται από τις σε ισχύ οψιόν αγοράς τους), το αργότερο έως τις 31 Μαΐου. Άρα η Ενωση έχει μπροστά της 60 ημέρες για να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στις αγορές τους ή όχι.

Για τον Αργεντινό η ΑΕΚ πρέπει να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό της Λας Πάλμας, το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πέμπτης (2/4) στην AS οι οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού ίσως μεταβάλλουν τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο.

Στο τραπέζι σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει πέσει η μεταβολή του ποσού των 2.700.000 ευρώ, ή ακόμη και η ακύρωση της συμφωνίας χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 28χρονος έχει πετύχει ένα γκολ σε πέντε ματς Super League 1, ενώ έχει αγωνιστεί και σε τρία ματς Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ