ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδιανόητο: Αυτοκτόνησε ο γιατρός της Ρεμς επειδή κόλλησε κορονοϊό

Reims players celebrate after Reims' Hassane Kamara scored his side opening goal during the French League One soccer match between PSG and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
Reims players celebrate after Reims' Hassane Kamara scored his side opening goal during the French League One soccer match between PSG and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Σοκαριστική είδηση στη Γαλλία. Ο 60χρονος γιατρός της Ρεμς, Μπερνάρντ Γκονσάλες, αυτοκτόνησε την Κυριακή (5/4) επειδή είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Η ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας " Le Parisien" έφερε στο φως μια σοκαριστική είδηση, η οποία αργότερα επισημοποιήθηκε. Ο γιατρός της Ρεμς, Μπερνάρντ Γκονσάλες, αυτοκτόνησε την Κυριακή (5/4) επειδή είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Το τελευταίο διάστημα ο 60χρονος βρισκόταν στο σπίτι του σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του η οποία και αυτή είχε προσβληθεί από τον ιό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Parisien", ο γιατρός άφησε μάλιστα ένα γράμμα στο οποίο με λεπτομέρειες εξηγούσε την κίνησή του αυτή σε σχέση με τον κορονοϊό.

Στη Ρεμς είναι σοκαρισμένοι με την είδηση, ενώ ουδείς γνώριζε πως ο γιατρός είχε διαγνωστεί με τον ιό. "Είχα μιλήσει μαζί του την περασμένη εβδομάδα και δεν μου είχε πει τίποτα. Τι δράμα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Το σοκ είναι τεράστιο" ανέφερε στέλεχος της γαλλικής ομάδας.

Στη Ρεμς αγωνίζεται ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, Τάσος Δώνης. Οι ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση το βράδυ της Κυριακής (5/4) και λίγο αργότερα η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό του.

Ο δήμαρχος της πόλης, Αρνό Ρομπινέ, ανέφερε: " Η σκέψη μου είναιν στους γονείς του, στη σύζυγό του, στην οικογένειά του. Ήταν θύμα του Covid-19. Γνωρίζω ότι άφησε ένα γράμμα για να εξηγήσει την κίνησή του, αλλά δεν γνωρίζω το περιεχόμενό του".

Ο Μπερνάρντ Γκονσάλες ήταν ο γιατρός της πρώτης ομάδας, που συμμετέχει στη Ligue 1 και ύστερα από 28 παιχνίδια μέχρι τη διακοπή βρίσκεται στην 5η θεση με 41 βαθμούς (10 νίκες, 11 ισοπαλίες, 7 ήττες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ