ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στέφανος Ντούσκος: Με στρατιωτικό όχημα στα Ιωάννινα, υποδοχή ήρωα από τους συντοπίτες του

Ο Στέφανος Ντούσκος κατά την επιστροφή του στα Ιωάννινα
Ο Στέφανος Ντούσκος κατά την επιστροφή του στα Ιωάννινα ΙΝΤΙΜΕ

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Στέφανος Ντούσκος, έφτασε (02/08, 20:00) στα Ιωάννινα, όπου τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου ώστε να τον συγχαρεί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Στέφανος Ντούσκος, έφτασε στη γεννέτειρά του στα Ιωάννινα, όπου τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, για να τον αποθεώσει.

Το βράδυ της Κυριακής (01/08), ο Έλληνας κωπηλάτης έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής κωπηλατικής ομάδας, όπου τον υποδέχθηκαν οι δικοί του άνθρωποι. Η υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονική έγινε στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Ο Στέφανος Ντούσκος σε δηλώσεις μετά την άφιξή του στα Ιωάννινα ανέφερε μετάξυ άλλων: "Στα τελευταία μέτρα έδωσα όλες μου τις δυνάμεις, έδωσα ψυχή".

Ο πατέρας του Στέφανου Ντούσκου, Βασίλης, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: "Είμαστε ευτυχισμένοι. Τώρα θα ηρεμήσουμε θα προσπαθήσουμε να χαλαρώσει το παιδί".

Ενώ η μητέρα του ανέφερε με τη σειρά της: "Ήταν φοβερό το συναίσθημα στην πόλη".

Θυμηθείτε τη συνέντευξη του χρυσού Ολυμπιονίκη, Στέφανου Ντούσκου στο SPORT24:

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ