ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κωπηλασία: Στα ημιτελικά του μονού σκιφ ο Ντούσκος

Ο Στέφανος Ντούσκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Στέφανος Ντούσκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 DARRON CUMMINGS / AP PHOTO

Τρομερή εμφάνιση ξανά από τον Στέφανο Ντούσκο ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση του προημιτελικού και προκρίθηκε στα ημιτελικά του μονού σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μια θέση στον τελικό του απλού σκιφ θα διεκδικήσει ο Στέφανος Ντούσκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γιαννιώτης σκιφίστας πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, αφού παρέμεινε πρώτος, στα 500, τα 1.000, έμεινε δεύτερος πίσω από τον Νορβηγό Κγιέτιλ Μπορτς στα 1.500 μέτρα, για να περάσει δεύτερος και τη γραμμή του φίνις με χρόνο 7:12.77 και να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος. Ο πρώτος Κγιέτιλ Μπορτς από τη Νορβηγία τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 7:10.97, ενώ ως τρίτος της 1ης προημιτελικής σειράς προκρίθηκε ο Ιταλός Αλμπέρτο Τζενάρο ντι Μάουρο, με χρόνο 7:26.25.

Θέσεις κατάταξης θα διεκδικήσουν ο 4ος Κουεντίν Αντονιέλι από το Μονακό (7:29.99), ο 5ος Αμπντελχαλέκ Ελμπάνα από την Αίγυπτο (7:32.86) και ο 6ος Χουσέιν Αλιρέζα από τη Σαουδική Αραβία (8:35.05).

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ