ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κωπηλασία: Στα ημιτελικά του μονού σκιφ η Κυρίδου

Η Αννέτα Κυρίδου έμαθε να αφήνει πίσω τις δυσκολίες και να κοιτά μόνο μπροστά.
Η Αννέτα Κυρίδου έμαθε να αφήνει πίσω τις δυσκολίες και να κοιτά μόνο μπροστά. © ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΥΜΑΡΑΣ / AZSPORTSIMAGES.COM

Η Αννέτα Κυρίδου με τρομερή εμφάνιση κατέλαβε την τρίτη θέση στην τρίτη προημιτελική σειρά και προκρίθηκε στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του απλού σκιφ γυναικών εξασφάλισε η Αννέτα Κυρίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης τερμάτισε στην 3η θέση της 3ης προημιτελικής σειράς τα ξημερώματα της Κυριακής (25/7) και θα είναι στις αθλήτριες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο του τελικού του αγωνίσματος.

Η Αννέτα Κυρίδου τερμάτισε σε χρόνο 8:02.19. Πρώτη από την προημιτελική σειρά της Αννέτας Κυρίδου προκρίθηκε στα ημιτελικά η Αυστριακή Μαγκνταλένα Λόμπνιχ (7:58.20), ενώ δεύτερη ήταν η Ολλανδή Άννα Σάρα Σοφί Σόουβερ (7:59.92).

Για θέσεις κατάταξης θα αγωνιστούν η 4η Τατσιάνα Κλίμοβιτς (8:09.04) από τη Λευκορωσία, η 5η Φελίς Αίσα Τσόου από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο (8:21.23) και η 6η Βερόνικα Τόρο Αράνα από το Πουέρτο Ρίκο (8:35.32).


* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΑΝΝΕΤΑ ΚΥΡΙΔΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ