ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κωπηλασία: Σε καραντίνα από μόνη της μπήκε η αποστολή της Ολλανδίας

Μέλη της κωπηλασίας στο Τόκιο
Μέλη της κωπηλασίας στο Τόκιο 2021 DARRON CUMMINGS/ AP PHOTO

Μετά από το τρίτο κρούσμα κορονοϊού η αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας στην κωπηλασία αποφάσισε να μπει από μόνη της σε καραντίνα.

Η ομάδα της Ολλανδίας στην κωπηλασία συμφώνησε να τεθεί σε αυτο-περιορισμό, μακριά από τους υπόλοιπους αθλητές, μετά την είδηση πως ο Τζόσι Βέρντονκσοτ, μέλος του τεχνικού επιτελείου, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θα μείνει σε καραντίνα για δέκα ημέρες.

Αυτό ήταν το τρίτο κρούσμα στην ομάδα, μετά τον αθλητή, Φιν Φλόριν, και ένα διοικητικό μέλος της ολλανδικής ομάδας. Ολη η ομάδα θα υποβληθεί ξανά σε μοριακό έλεγχο και τις επόμενες ημέρες θα είναι σε απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες, για προληπτικούς λόγους, όπως σχετικά ανακοίνωσε η ομοσπονδία κωπηλασίας της χώρας.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ