ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κωπηλασία: Χρυσό μετάλλιο οι Μπουσερόν και Αντροντιάς στο διπλό σκιφ ανδρών

Η Γαλλία με τους Ουγκό Μπουσερόν και Ματιέ Αντροντιάς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο διπλό σκιφ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Γαλλία με τους Ουγκό Μπουσερόν και Ματιέ Αντροντιάς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο διπλό σκιφ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. © 2021 DARRON CUMMINGS / AP PHOTO

Η Γαλλία με τους Ουγκό Μπουσερόν και Ματιέ Αντροντιάς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο διπλό σκιφ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Γάλλοι Ουγκό Μπουσερόν και Ματιέ Αντροντιάς κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ανδρών στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πέρασαν τη γραμμή του φίνις σε 6:00.33, επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το προηγούμενο είχαν πετύχει οι «ασημένιοι» στον σημερινό τελικό Ολλανδοί Μέλβιν Τβέλαρ και Στεφ Μπρενινκ, λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με χρόνο 6:08.38.

Σήμερα, βελτίωσαν κι εκείνοι τον χρόνο τους, καθώς ολοκλήρωσαν τη διαδρομή των 2.000 μέτρων σε 6:00.53. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Κινέζοι Λιου/Ζανγκ με χρόνο 6:03.63.

Τα αποτελέσματα του τελικού του διπλού σκιφ ανδρών:

  1. Γαλλία Μπουσερόν/Αντροντιάς 6:00.33
  2. Ολλανδία Τβέλαρ/Μπρένινκ 6:00.53
  3. Κίνα Λιου/Ζανγκ 6:03.63
  4. Μεγάλη Βρετανία Τόμας/Κόλινς 6:06.48
  5. Ελβετία Ντελάρζ/Ροέσλι 6:09.05
  6. Πολωνία Ζιετάρσκι/Μπίσκουπ 6:09.17

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ