ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κωπηλασία: Σάρωσαν τα μετάλλια στο Παγκόσμιο Κ23 οι Έλληνες κωπηλάτες

Κωπηλασία: Σάρωσαν τα μετάλλια στο Παγκόσμιο Κ23 οι Έλληνες κωπηλάτες

Τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο) κατέκτησαν οι Έλληνες κωπηλάτες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 του Ρέζιτσε.

Την τρομερή παράδοση που έχει η χώρα μας στην κωπηλασία και ειδικά στις ηλικιακές κατηγορίες συνέχισαν οι Έλληνες κωπηλάτες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 που φιλοξενήθηκε στο Ρέζιτσε.

Στην τελευταία ημέρα των αγώνων κατά την οποία διεξάγονται και οι τελικοί των αγωνισμάτων η Ελλάδα είδε τέσσερα πληρώματά της να ανεβαίνουν στο βάθρο κατακτώντας δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο.

Κωπηλασία: Σάρωσαν τα μετάλλια στο Παγκόσμιο Κ23 οι Έλληνες κωπηλάτες

Χρονικά το πρώτο μετάλλιο ήρθε από τα χέρια της Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ ελαφρών βαρών. Η Ελληνίδα αθλήτρια τερμάτισε δεύτερη με χρόνο 7:55.42 μετά από μάχη με την Ρωσίδα αντίπαλό της.

Στη συνέχεια ακολούθησε το πρώτο χρυσό στην ίδια κατηγορία των ανδρών. Εκεί ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και με 6:57.63 τερμάτισε πρώτος.

Το τρίτο μετάλλιο ήρθε στο διπλό σκιφ των γυναικών από τις Αγγελική Αραμπατζή και Ευαγγελία Φράγκου, οι οποίες με χρόνο 7:16.51 ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην τρίτη θέση, χάνοντας την ψηλότερη θέση για λίγο.

Τέλος, το δεύτερο χρυσό ήρθε από το ανδρικό πλήρωμα στο διπλό σκιφ. Εκεί ο Χρήστος Στεργιακας και ο Θανάσης Παλαιοπάνος τερμάτισαν στην πρώτη θέση με χαρακτηριστική άνεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ