ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Μαρία Κυρίδου για τις πυρκαγιές: "Ο Θεός να μας βοηθήσει"

Στιγμιότυπο από την καταστροφική φωτιά στη Βαρυμπόμπη
Πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη EUROKINISSI

Η Μαρία Κυρίδου με ανάρτησή της στο Instagram, ζήτησε τη βοήθεια του Θεού, προκειμένου να ξεπεράσει η χώρα μας τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει, λόγω των πυρκαγιών.

Η Ελλάδα βιώνει δύσκολες ώρες τα τελευταία 24ωρα, καθώς έχουν ανοίξει δεκάδες πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα, με τους πυροσβέστες να αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες, ιδιαίτερα στην Εύβοια.

Η Μαρία Κυρίδου, πέμπτη ολυμπιονίκης μαζί με τη Χριστίνα Μπούρμπου στο δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ευχήθηκε να σταματήσουν γρήγορα οι πυρκαγιές, που έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές σε εκατοντάδες συμπολίτες μας, ζητώντας τη βοήθεια του Θεού, μέσω Insta story στο Instagram, γράφοντας : "God Help us (ο Θεός να μας βοηθήσει".

Το Insta story της Μαρίας Κυρίδου από τις πυρκαγιές
Το Insta story της Μαρίας Κυρίδου από τις πυρκαγιές PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / INSTAGRAM _ MARIA-KURIDOU


* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΔΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ