ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Χριστίνα Μπούρμπου - Μαρία Κυρίδου: Πέμπτες στον προκριματικό, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία στα ρεπεσάζ

Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου
Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου ANGELOS ZYMARAS

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου ήταν τέταρτες στον προκριματικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου και θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία μέσα από τα ρεπεσάζ.

Δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν απευθείας την πρόκριση στα ημιτελικά της δικώπου άνευ πηδαλιούχου η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες το ελληνικό πλήρωμα κατέλαβε την πέμπτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά και θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία μέσα από τα ρεπεσάζ.

Ο Καναδάς, η Ιταλία και η Ρουμανία ήταν τα τρία πληρώματα τα οποία από την αρχή είχαν τον τίτλο του φαβορί και ξέφυγαν από τα πρώτα μέτρα. Μέχρι τα μισά της κούρσας η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου ήταν κοντά, αλλά στη συνέχεια έχασαν έδαφος και τερμάτισαν στην πέμπτη θέση.

Η τελική κατάταξη στον προκριματικό

  1. Καναδάς 7:18.34
  2. Ρουμανία 7:20.36
  3. Ιταλία 7:22.79
  4. ΗΠΑ 7:26.95
  5. Ελλάδα 7:33.94

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΔΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ