ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το ηχηρό μήνυμα της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου στο DWTS

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στη σκηνή του DWTS
Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στη σκηνή του DWTS PRINT SCREEN YOUTUBE

Η Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην Κολύμβηση, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, συγκίνησε άπαντες με την εμφάνιση και τον χορό της στη σκηνή του χορευτικού show του STAR, Dancing With The Stars, το βράδυ της Κυριακής (23/1) και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου το βράδυ της Κυριακής (23/1) πραγματοποίησε μία μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του χορευτικού show του STAR, Dancing With The Stars, και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα με τον χορό της.

Η Παραολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κολύμβηση, καθήλωσε και άφησε άφωνους όσους παρακολουθούσαν το show και επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει λίγες ημέρες νωρίτερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24: "Δεν υπάρχει κανείς να μου πει δεν μπορώ".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Χορέψαμε για καλό σκοπό. Δεν έχει σημασία αν κάναμε κάποια λάθη. Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Όλοι οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να αντιμετωπίζονται επάξια και με σεβασμό. Είμαστε επαγγελματίες. Ευχαριστώ πολύ τη Μαρίνα γι’ αυτό που είδε σε μένα", δήλωσε μετά το τέλος της χορογραφίας η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Από τη μεριά της, η δασκάλα και συνοδός της στη σκηνή, Μαρίνα Λαμπροπούλου, την χαρακτήρισε "μαχήτρια", ενώ αποκάλυψε πως μαζί με την Αλεξάνδρα θα φτιάξουν την ομάδα "Δύναμη Ψυχής" που θα αποτελείται από άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ